خیرین وارد عرصه آبخیزداری در شهرستان سیریک شدند:
پس از اجرای موفق 11 طرح آبخیزداری با سرمایه گذاری افراد خیر در سطح شهرستانهای استان از جمله بندرلنگه، بستک و قشم ، عملیات اجرایی اولین طرح آبخیزداری با 100% اعتبار خیریه در شهرستان سیریک با حضور نماینده استان در مجلس، مسئولین استان و شهرستان و همچنین نماینده فرد خیر در روستای گونمردی آغاز شد. این اقدام پسندیده و در خور تقدیر که در نوع خود در کشور کم نظیر است، نیازمند گسترش و تقویت از طریق سازماندهی و تشویق آنانی دارد که دل در گرو آبادانی این مرز و بوم دارند. امروز محدوده مشارکت افراد خیر از مسجد، مدرسه و مراکز درمانی فراتر رفته و به بخش مهم آب و آبخیزداری رسیده است. موضوعی که در گذشته بیشتر در ساخت برکه (آب انبار) شاهد بودیم و امروز علاوه بر برکه با شناساندن ظرفیت آبخیزداری این بخش را نیز شامل شده است. حضور مقامات عالی از جمله نماینده مجلس در آیین افتتاح اینگونه طرحها نویدبخش دلگرمی و هدایت بیشتر خیرین به سرمایه گذاری در امور آبخیزداری می باشد. انسجام بخشی به امر از طریق تشکیل مجمع خیرین آبخیزداری استان و قدردانی از این اقدام ارزنده موضوعی است که در مقطع حاضر راهگشاست.
اینجانب به سهم خود از خیر محترم سرمایه گذار طرح جناب آقای شیخ عبدالجلیل قاسمی و نماینده محترم ایشان حاج عیسی ملاحی قدردانی می نمایم. اجرکم عندالله
روزنامه دنیای اقتصاد در شماره 3024 مورخ 2/7/92 به نقل از خبرگزاری مهر از قول آقای رحیم میدانی معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با اعلام اینکه حفاظت و حراست از منابع آبی کشور، مهمترین برنامه وزارت نیرو در دولت یازدهم است، گفت: نهادی در کشور باید مسوولیت حوضههای آبریز را به عهده بگیرد. این گفته از سوی مقامات وزارت نیرو همسو با نظر کارشناسان آبخیزداری مبنی بر ضرورت تغییر از نگاه بخشی نگر به رویکرد جامع نگر است. نگرشی اکوسیستمی در مدیریت و بهره برداری از توان و منابع سرزمین است. موضوعی که نه در مدیریت یکپارچه منابع آب، بلکه فراتر از آن در بحث مدیریت جامع حوزه های آبخیز در تعامل آب، خاک، گیاه، حیات جانوری و انسان در چرخه طبیعت بصورت متوازن و نظام مند برابر قوانین اکولوژیک بایستی برقرار گردد. مدیریت حوزه های آبخیز کشور بر اساس قوانین موجود بر عهده ی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور است. ارتقای جایگاه این نهاد و اعمال صحیح مدیریت جامع حوزه های آبخیز امر مهمی است که می تواند از چالش های موجود بویژه در بخش منابع طبیعی و زیست محیطی از قبیل خشک شدن دریاچه ارومیه، بحران تهی شده آبخوان های زیرزمینی و همچنین گسترش بیابان زایی و پدیده ریزگردها، بهم خوردن تعادل اکولوژیک و هیدرولوژیک حوزه های آبخیز و امثالهم در یک برنامه ریزی جامع و هماهنگ جلوگیری نماید. این بارقه ی امید و نگاه جدید اکوسیستمی مسئولان بخش آب کشور، کارشناسان آبخیزداری و منابع طبیعی را به مدیریت آینده سرزمینی کشور خوش بین نموده است. امید است اقدام عملی دولت تدبیر و امید در این عرصه هر چه زودتر به منصه ی ظهور برسد.